Inici > Qui som
UVEvideos
menu   Inici   Qui som   D'on venim   A on anem   menu
 
Qui som

Els últims supervivents de la UVEVIDEOS som Ferran Riera Blanco i Ferran Riera Jiménez; el que escriu aquestes línies (pare i fill).

Però això no és una empresa familiar, si no mes bé un repte. Un repte per seguir oferint les nostres creacions. I les nostres creacions són curts de ficció molt "autèntics". Més autèntics que aquest mon de ficció on vivim.

Acabant l'any 2012 realitzem el vídeo-clip "L'adquisició", que ara podeu veure a l'espai UVEVIDEOS de YOUTUBE. La primera meitat del video està gravat en una botiga de antiguetats del barri on vivim. Quan al tema de David Sylvian: está perfectament adecuat a les imatges, grácies a la seva música tan sugerent. O potser va anar a l'inrevés, com es va originar el curt ? ...

En el mes de març de 2013 estrenem en YOUTUBE una composició de les obres del genial Maurits Cornelis Escher. M'hauria agradat realitzar un Treball més creatiu, semblat al que vaig fer a "Homenatge a Magritte". Pero conscient que anava a ser un treball molt laboriós vaig decidir deixar-ho per una altre ocasió. A Canvi, us compenso afegint al curt de Escher dues realitzacions fins ara inèditas, més altres dues ja publicades, formant així un recopilatori.
Abans d'acabar, recalcar que la música que acompanya les imatges de Escher partany a la formació britànica "The Futur Sound of London".

Ara podeu veure a YOUTUBE la autentica versió del vídeo-clip Barcelona snob. En aquesta escoltareu el tema musical original amb el que es va editar. Pertany a la formació britanica Madness, i el tema del vídeo es titula: "The return the los Palmas 7".

També podeu veure el nostre últim video-clip "Barcelona màgica" en l'espai UVEVIDEOS de YOUTUBE. És un recorregut per llocs emblemàtic de Barcelona, acompanyat de la música de The Futur Sound of London, i amb un final màgic.

A la pàgina A ON ANEM de la nostra web podreu veure els nostres curts. Cat-Rat és un curt de ficció amb moltes dosis de fantasia i comèdia. Originalment era de menys durada, uns mesos després se li van afegir noves escenes. No té música per què als primers curts que realitzaven no els afegien banda sonora; només tenien el so directe de l'enregistrament. No obstant això, amb Cat-Rat vam crear un estil molt especial, ràpida posada en escena i edició, que després utilitzem per realitzar altres curts. En aquesta nova edició incloem un nou personatge. Desitgem que us agradi!

El vídeo "Animacions Digitals" és un compendi de animacions curtes realitzades amb programes de disseny.

"Animacions Digitals" - Imatge d'un dels curts

Podeu veure més curts nostres a l'espai uvevideos de Youtube

Si voleu més informació relacionada amb la nostra productora us podeu adreçar a la nostra direcció a internet:

Inici - Qui som - D'on venim - A on anem
Nota Legal   Sitemap
  (c) 2008-2022 UVEVIDEOS - Agrupació de video aficcionats   CREDITS